C.W. Eckersberg: Udsigt gennem et vindue til en gård i Rom. 1813-1816. Ribe Kunstmuseum.

Herover: Udsnit af C.W. Eckersbergs "Udsigt gennem et vindue til en gård i Rom" 1813-1816.
Er udstillet på Ribe Kunstmuseum.

Ribe Kunstmuseum rummer dansk kunst fra 1750 til 1940. Siden Ribe Kunstforening grundlagde museet i 1891 er samlingen forøget, så den nu rummer 600 malerier og skulpturer og 1000 arbejder på papir.

Formål og virke

Ribe Kunstforening er støtteforening for Ribe Kunstmuseum. Det er den ved gennem oplysende virksomhed af fremme kendskabet til museet, ved at bidrage til museets aktiviteter og ved i samarbejde med museet at stå for arrangementer på eller uden for museet.

Foreningen bidrager til et aktivt og inspirerende liv omkring kunst og kulturellle værdier i Ribe. Det gør den ved arrangementer, happenings, foredrag, udflugter, rejser, samt ved udgivelser, hjemmeside m.v.

Foreningen varetager medlemmernes interessser og arbejder for at forøge antallet af medlemmer.

Derudover samarbejder Ribe Kunstforening med andre kunst- og kulturelle foreninger.

Ribe Kunstforenings vedtægter kan ses her Vedtægter (100 kb)

Persondataforordningen:
Medlemmer kan få oplyst hvilke notater foreningen har om dem selv, ved henvendelse til kasserer Ragna Weidinger, mailadresse: ragnaw@mail.dk. Der videregives ikke informationer om vore medlemmer.
De medlemmer der har tilmeldt sig mail-listen, kan til enhver tid blive slettet herfra ved henvendelse til kasserer Ragna Weidinger, mailadresse: ragnaw@mail.dk.